sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Nyt tais hajota jotain... taas...

Sain auton kasaan ja läheiselle tukkikentälle testaamaan. Hyvät puristukset oli ja toimi ihan moitteettomasti. Tuppasi vaan hajoamaan käsiin. 5 minuutin ajon jälkeen pakoputki irtosi ja toinen kiinnikeruuvi hukkui jonnekin. Toinen etupyörä irtosi yhdessä pompussa. Lopulta kävi aika huono kämmi, ja moottorin kiinnitys löystyi, joten kytkinkellon metalliratas hiersi muovisesta päärattaasta hampaat sileiksi. Ajaminen loppui siihen, joskin kone kyllä kävi. (Ja otti kierroksia ihan erilailla kuin ennen)


Kävin seuraavana päivänä Atalassa ja hups, rattaan saatavuus oli aika heikko. Myyjä lupasi maanantaina palata astialle, joten tässä vähän jännättää että saako koko ratasta mistään. Sitten se täytyy teettää jossain = maksaa hitosti enemmän. Ja metalliosaa on varmaan turha toivoakaan.


No tänään tuli sitten puhelu ja kuulemma ei-oo. Voihan perhana. Pikaisella netin selailulla löytyi muutama paikka jossa _voisi_ olla mokoma ratas (tosin muovisena taaskin). Täytyy vain jaksaa usko että tuo löytyy, en viitsisi romuttaa autoa yhden pikkuosan takia.


Nyt oli kutenkin kamera messissä, joten ohessa kuva kunnon pompusta. Ei huonoa jottei jotain hyvääkin.


Ei kommentteja: